Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Vykort från våra elever! För några veckor sedan bad vi våra elever att skicka vykort varifrån Sverige eller världen de befinner sig. Nedan ser ni en text med en hälsning och ett foto under. Lite sent men ändå alltid aktuellt :)

Hej! Mitt namn är Angelica Nordin, jag är 21 år gammal och bor tillsammans med min fru Anna och våra två hundar (Bella och Junior) i Eskilstuna. Jag studerar Svenska 3, Gymnasiearbete samt Digitalt Skapande 1 på distans. På fritiden tycker jag om att fotografera och vara kreativ.

Angelica Nordin

 

Jag heter Gesine och pluggar på distans på NTI-skolan. Just nu är jag i Paris med mitt jobb och nästa gång kanske jag pluggar från Barcelona, New York eller Tokio…Vad som helst?!?

Gesine Moog

Hej! Denna bild är från i somras när jag och min dotter hängde på lekplatsen. Jag pluggar biologi 1 och 2 för att på sikt komma in på biomedicinprogrammet. Hälsningar Jonas Nordmark

Jonas Nordmark

Jag heter Jannike Johansson. Jag pluggar spanska steg 2 i Pyreneerna, Andorra. Jobbar även halvtid som reseledare och guidar svenska turister runt i skidbackarna. Härligt, eller hur😊

Jannike Johansson

Jag heter My och jag pluggar på distans på NTI-skolan från HongKong! Den här terminen läser jag fysik, biologi och kemi, ser framåt med mycket kunskaper!

My Yin

Hej. Här kommer en liten hälsning från Andreas Lövbom. Jag studerar Biologi 1 & Kemi 1 på distans ifrån Norge. Det är en helt fantastisk möjlighet att få studera på NTi-skolan på distans. Tusen tack för det…:) Jag bor just nu i Oslo och älskar Norges möjligheter för snowboard på vintern. Den här hälsningen kommer från Strandafjället i Norge. Gott Nytt År…Mvh/ Andreas Lövbom

Andreas Lövbom

Hej! Jag heter Erika och bor i Karlskrona , jag läser Historia på NTI-skolan och är samtidigt mammaledig. Här är en bild på mig och min son som ser snö för första gången! Varma hälsningar från oss! :)

 

Erika Björklund

Hej! Mitt namn är Henrik, är 41 år, och jag läser Matte 2a på distans på NTI-skolan. Perfekt för mig för att kunna kombinera träning och tävlingar med studier, arbete och familjeliv. Mitt i livet har jag fått för mig att byta karriär. Från Grafisk formgivare och illustratör (Högskoleexamen, Master of fine arts, Konstfack) till Fysioterapeut. Intresset för Fysioterapeut har kommit från min passion för träning och tävling (tävlar i OCR, Obstacle course racing med som bäst en åttonde placering på VM i Kanada 2017), samt arbete med människor som snowboardinstruktör. Efter denna sista kurs i matte blir mitt nästa steg att bli antagen på Fysioterapeutprogrammet. Mvh, Henrik Färlin

Henrik Färlin

Hej! Jag är Alina från Kirgizistan, jag pluggar Svenska som andra språk 1 i NTI skolan på distans kursen medan jag studerar i Kirgizistan till läkare. Med vänliga hälsningar, Alina

Alina Dzhumashaly

Inga kommentarer

Posta en kommentar

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok