Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

På onsdag nästa vecka (15 augusti) kan du som bor i Storstockholm få hjälp att ansöka till oss på NTI-skolan.

 

Så här går det till

Det går till så att du kommer till oss på Magnus Ladulåsgatan 26, ringer på klockan och säger att du ska komma på webbstuga. Om det är kö när du kommer så kan det hända att du får sätta dig i en soffa utanför en av våra studievägledares rum och vänta i några minuter.

När det är din tur så får du komma in till en av våra syvar, Tina eller Ranin, och så hjälper de dig genom att guida dig på din hemkommuns hemsida. Det är på din hemkommuns vuxenutbildningssida som du ansöker till oss.

 

När och var

Datum: Onsdagen den 15 augusti

Tid: 13-15

Adress: Magnus Ladulåsgatan 26

 

Förberedelser

Det är bra om du har förberett dig så att du har ett bank-id.

 

Välkommen!

 

 

4 Kommentarer
 • Hasan Gunduz
  Posted at 18:59h, 14 juni Svara

  Hej,

  Jag heter Hasan Gunduz och studerar i Svenska som andra språk 2 i Åsökomvux. Anledningen till att jag skriver er är att registrera mitt namn i Svenska som andra språk 3 som ska börja 29 juni (5 veckor) på distans. Jag planerar att flytta till annan stad på grund av jobb. Jag vet att ansökningsdatumet har passat. Jag kunde inte förutsäga detta på grund av coronovirus-situationen. Men det är väldigt viktigt för mig att avsluta SVA 3-kursen innan flyttning i sommar. Om finns det någon ledig plats för att registera mitt namn skulle jag vara mycket tacksam . Om ni kan hjälpa mig så snabbt som möjligt , skulle allt ordna sig lättare för mig och min familj. Jag skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig för att försätta den svenska utbildningen utan avbrott .
  Tack på förhand.

  Med Vänliga Hälsningar

  Hasan Gunduz

  • Emilia Stanggren
   Posted at 08:58h, 15 juni Svara

   Hej Hasan,
   Tyvärr kan inte NTI-skolan hantera din ansökan, då den alltid måste ske via kommunen där du är bosatt. Så vi hänvisar dig till vuxenutbildningen i din hemkommun för att ansöka till kursen.

   Med vänliga hälsningar,
   NTI-skolan

 • Songul Gunduz
  Posted at 19:03h, 14 juni Svara

  Hej,

  Jag heter Songul Gunduz och studerar i Svenska som andra språk 2 i Åsökomvux. Anledningen till att jag skriver er är att registrera mitt namn i Svenska som andra språk 3 som ska börja 29 juni (5 veckor) på distans. Jag planerar att flytta till annan stad på grund av jobb. Jag vet att ansökningsdatumet har passat. Jag kunde inte förutsäga detta på grund av coronasituationen. Men det är väldigt viktigt för mig att avsluta SVA3 – kursen innan flyttning i sommar. Om finns det någon ledig plats för att registrera mitt namn skulle jag vara mycket tacksam . Om ni kan hjälpa mig så snabbt som möjligt , skulle allt ordna sig lättare för mig och min familj. Jag skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig för att försätta den svenska utbildningen utan avbrott .
  Tack på förhand.

  Med Vänliga Hälsningar

  Songul Gunduz

  • Emilia Stanggren
   Posted at 09:00h, 15 juni Svara

   Hej Songul,
   Tyvärr kan inte NTI-skolan hantera din ansökan, då den alltid måste ske via kommunen där du är bosatt. Så vi hänvisar dig till vuxenutbildningen i din hemkommun för att ansöka till kursen.

   Med vänliga hälsningar,
   NTI-skolan

Posta en kommentar

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok