Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Johanna Eriksson Bäckström, blivande sjuksköterska

1707_Johanna Eriksson Backstrom_400x200

Möt en av våra många elever som kompletterar sina betyg med målet att kunna plugga vidare.

Anledningen att jag sökte till NTI-skolan var för att jag ville ta upp mina studier igen men samtidigt kunna vara hemma med min son. Jag har pluggat på Komvux förut men inte på distans. Jag tänkte att det kanske skulle bli svårt men det har gått så mycket bättre än jag förväntade mig!

Jag hade pluggat på Komvux fram och tillbaka under många år. Men det tog ett tag innan jag verkligen började ta kurserna på allvar. Våren 2017 tog jag upp studierna igen, denna gång på NTI-skolan. Det var en vän som hjälpte mig att ansöka, hon hade själv studerat på NTI-skolan och rekommenderade det varmt.

Sedan jag började på NTI-skolan har jag läst engelska 5 och engelska 6 samt sociologi. Jag har fått slutbetyg i samtliga kurser. Jag vill tillägga att det inte är första gången jag läser dessa kurser (förra gången hoppade jag av), men första gången på NTI-skolan. Nu har jag äntligen klarat dem och det är en enorm revansch för mig!

NTI-skolan har hjälpt mig att komma närmare mitt mål i att få en gymnasieexamen. Mitt nästa mål är att söka vidare till sjuksköterskeprogrammet på högskolan.

Jag ser fram emot att läsa de kurser jag har kvar. Distanskurser på NTI-skolan visade sig vara det bästa alternativet för mig!

 

 

Ansök nu!

Hitta din distansutbildning

Ansökningsdatum i Storstockholm