Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Vad gör jag efter att jag läst nätverksteknik?

Jag och alla mina kollegor bryr oss om dig som student och vill att du ska lyckas, både under tiden för dina studier och i ditt nästa steg. Det är viktigt för mig och för oss att kunna bidra till ditt nästa steg, att ge tips på framtida alternativ och möjligheter. Vi pratar ju ofta om livslångt lärande, och det är inte bara en ”catch-phrase”.

När mina elever funderar på nästa steg så brukar jag tipsa dem om olika vägar in till IT-branschen. En del vill studera vidare på universitet eller högskola men man måste inte studera på universitet för att gå vidare till jobb eller nästa steg. Efter att man läst nätverksteknik på NTI-skolan så kan man enkelt studera vidare och exempelvis ta olika certifikat hos företag som exempelvis Cisco eller Microsoft. Om du vill läsa mer om det så kan du göra det här och här.

Vid pennan i dag,

Magnus

Lärare i kurserna:

Administration av nätverks- och serverutrustning
Dator- och Nätverksteknik
Digital kommunikationsteknik
Nätverksadministration
Nätverkssäkerhet
Nätverksteknik
Nätverksteknologier

Samt kurspaketet Nätverksteknik

Inga kommentarer

Posta en kommentar