Kompetensutveckling på ditt jobb

NTI-skolans distanskurser ger flera tydliga fördelar när du vill satsa på ökad kompetens på ditt företag. Vi erbjuder kompetensutveckling på jobbet med hög kvalitet och flexibilitet, till enskilda personer och grupper.

Med kvalitet, kompetens och personlig kontakt hjälper vi människor till nästa steg i livet
Utifrån den feedback som vi får av våra kunder så kan vi med stolthet säga att vi levererar kvalitet i undervisningen och frihet i vårt flexibla upplägg. Efter studier hos oss så kan man känna sig trygg i att vid avslutad kurs inte bara ha mer kunskap utan även ett nationellt betyg i sin hand. Varje kursdeltagare har personlig kontakt och får feedback från en riktig lärare.

Vi har över 250 kurser på distans att erbjuda dig och ditt företag.
Är du intresserad av affärskommunikation, engelska, företagsekonomi, svenska eller kurser inom vård och omsorg? Vi har över 250 distanskurser att välja mellan som alla ger ett giltigt betyg för genomförd kurs. För att se hela vårt kursutbud på distans kika här!

Vi har starter varje vecka och man kan välja mellan 25, 50 eller 100% studietakt.

Såhär går det till
1) Kontakta oss via intresseformuläret nedan
2) Tillsammans kartlägger vi behovet och ställer upp mål
3) Vi sätter samman ett kursupplägg samt offererar
4) Du/ni börjar plugga!
Kursens upplägg, innehåll och mål kvalitetssäkras med hänsyn tagen till förkunskaper, tidplan, mål och er budget. Ni bestämmer när, var och hur kursdeltagarna ska börja studera. Våra personliga lärare finns hela tiden till hands med vägledning mot ett tidsbestämt kunskapsmål.

NTI-skolan erbjuder lärarledda företagsutbildningar på distans.
Lärarkontakten sker via telefon, e-post och andra digitala kanaler. I våra kurser för företag har varje kursdeltagare egen kontakt med läraren och får vägledning längs vägen. Det inte bara ökar kvaliteten på förståelsen av kursinnehållet, utan ökar också andelen kursdeltagare som fullföljer och genomför företagsutbildningar med godkänt resultat. En stor vinst med företagsutbildningar på distans är att våra kunders kursdeltagare kan välja tid och plats flexibelt som kan anpassas till den arbetsbelastning som kursdeltagarna har i sitt vardagliga arbete och övriga liv. Lärarledd onlineutbildning för exempelvis 100 personer erbjuder en enorm flexibilitet i jämförelse med kurser för företag på en konferensanläggning som kräver mycket planering och pengar för att få ihop resor, individuella scheman, boende med mera.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Företagsnamn:*
Vilken typ av utbildning önskar ni:*
Antal elever:*
Ditt namn:*
Ditt telefonnummer:*
Din e-post:*
Kontakta oss redan i dag!
Kontakta oss redan i dag!

Henrik Thörnqvist

Verksamhetschef
NTI-skolan

T: +46 73 443 91 05
M: henrik.thornqvist@nti.se