Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Tävlingsvillkor

Tävlingen anordnas under den tidsperiod som står angiven på instagram och/eller facebook och ansvaras för av NTI-skolan.

Du måste ha fyllt 18 år för att vara med.

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med ev. hashtag som nämns i Omniway eller på socicala medier, så godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram och/eller Facebook.

Notera att bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil ej kan medverka i tävlingen. Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden.

NTI-skolan förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

NTI-skolans jury, som består av två personer på NTI-skolan, utser en vinnare som lagts upp på i tävlingen i nämnd social media under given period, taggats med hashtag och eventuell annan förutsättning som har angivits i tävlingsinlägget. Bilderna bedöms efter kreativitet och presentation. Vinsten består av nämnt antal biobiljetter eller annan vinst till det antal personer som som angetts i tävlingsinlägget. Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller andra produkter.

Vinnarna kontaktas av NTI-skolan via meddelandefunktionen på Instagram, bilden kan också kommas att läggas ut i NTI-skolans ”Story”, i samband med tävlingens avlsutande. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta NTI-skolan på mejladressen marknad@nti.se och uppge namn och adress dit vi kan sända vinsten. Om inte vinnaren har kontaktat NTI-skolan inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

Anställda på NTI-skolan får inte vara med i tävlingen.

NTI-skolan förbehåller sig rätten att publicera vinnarbilder från Instagram och Facebook, namn och utbildning i egna medier. Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta NTI-skolans marknadsansavdelning på marknad@nti.se.