Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Komvux på distans har inte jullov

NTI-skolan har öppet som vanligt under jul- och nyår. Vi har starter varje måndag, sedan är det upp till Komvux i din hemkommun vilka av våra starter de väljer.

Är du inte student hos oss än, men vill bli student så ansöker du till oss via Komvux i din hemkommun. Börja med att söka efter din kommun här så kommer du till en lista över det utbud som finns tillgängligt från NTI-skolan i din hemkommun.

För dig som är student hos oss

Under Jul och Nyår kan man ibland tappa sugen att studera. Vi vill gärna hjälpa dig lyckas med dina studier! Nedan har vi samlat lite information så att du vet vad du kan få hjälp med. Kommunikation/kontakt med din personliga kurslärare är mycket viktig för att få så individanpassade studier som möjligt.

Vi finns här för att hjälpa dig i studierna under jul och nyår

Detta och mycket mer kan du få hjälp med antingen på NTI-skolan eller hos din hemkommun. Kontakta oss så får du veta vart du ska vända dig.

  • Upprätta en studieplan
  • Individanpassning i kursen
  • Motivationssamtal med lärare
  • Studieteknik tips och trix
  • Ändra studietakt (obs, endast fristående kurser)

Tänk på att vid en ändring i studietakt så kan ditt studiemedel ifrån CSN påverkas.

Avbrott – sista utvägen

Om du vet att du inte kommer att göra mer i kursen/kurserna som du är inskriven på så är vi tacksamma om du meddelar detta så att vi kan avbryta kursen och din lärare inte behöver skicka ut påminnelser till dig.

Inga kommentarer

Posta en kommentar

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok