Yrkesutbildningar

yrkesutbildning

Vi erbjuder ett stort antal yrkesutbildningar. I dessa ingår APL, arbetsplatsförlagt lärande, som ger dig en chans att praktiskt pröva dina kunskaper i rätt arbetsmiljö.

Utbildningar på distans
NTI-skolan har ett stort utbud av utbildningar på distans – både inom teoretiska ämnen och som kompletta yrkesutbildningar. Samtliga utbildningar på distans ger dig nära kontakt med utbildade lärare som handleder dig genom hela utbildningen. NTI-skolan har lång erfarenhet av vuxenutbildning. Våra yrkesutbildningar har en tydlig arbetslivsanknytning och ger yrkeskompetens – vilket gör att du har lätt att få jobb direkt efter utbildningen. Nedan finns information om hur du ansöker till just din kommun.

Storstockholm, välj distans- eller klassrumsundervisning
Nyhet för dig som bor i Stockholm, nu har vi lärarledd undervisning i klassrum. Det bästa från distansstudier applicerat på klassrum. Du gör praktiska övningar på plats i våra lokaler där våra proffs på plats tar hand om dig. Vi lägger upp en individuell plan som passar just dig och din situation där vi utgår från de mål du har med utbildningen och därefter anpassar studierna så optimalt som möjligt. Läs mer…

Hur söker man yrkesutbildningar?
Du kan söka yrkesutbildningar och övriga utbildningar på distans från och med det år du fyller 20, eller om du har en avslutad gymnasieutbildning. Ansöker gör du via din hemkommun. Dina kursval skickas därefter till NTI-skolan. I god tid före kursstart skickas all information du behöver till din e-post.

Du börjar plugga!

OBS, utbudet kan variera från kommun till kommun.

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok