Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

NTI-skolans verksamhetschef Peter Wilcke tog hem priset som årets ledare i kategorin Innovation på årets AcadeMedia Academy ledarforum.

AcadeMedia uppmärksammar varje år ledare som särskilt har utmärkt sig i sitt ledarskap under året. Kategorierna för AcadeMedias Ledarpriser 2019 var lärande, attraktivitet, effektivitet, innovation och team. NTI-skolans verksamhetschef Peter Wilcke, nominerad inom kategorin Innovation, fick under torsdagskvällen på AcadeMedia Academy Ledarforum motta priset som vinnare inom kategorin.

Peter Wilcke, du har vunnit priset i kategorin innovation, på vilket sätt syns innovation i ditt ledarskap?

– NTI-skolan ligger väldigt långt framme i digitaliseringen av skolan och innovation är alltjämt en viktig fråga i vårt ledningsteam och bland alla medarbetare.

– Som ledare är jag nyfiken och road av att testa nya idéer, men för att en idé ska bli livskraftig gäller det att övertyga sin omgivning. På NTI-skolan finns det många av just min sort så vi har ibland fullt upp att övertyga varandra.

Mer om Academedias ledarpriser och de andra vinnarna finns på AcadeMedias webbplats.

Grattis till vinsten Peter Wilcke!

Inga kommentarer

Posta en kommentar