Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

NTI-skolans lärare om att jobba på distans

Vi frågade 3 snabba frågor till Mattelärare Per Lundström, som undervisar från Thailand för tillfället

img_4879-copy
Hej Per! Berätta lite om dig själv.
Att lära andra har alltid varit ett stort intresse, samt matematik. Så valet för studier var enkelt. Sedan har allting fortsatt utan större problem och nu har jag ett arbete jag trivs bra med, där arbetsplatsen utvecklas hela tiden!
Berätta om när du blev lärare på NTI-skolan.
Jag var i slutfasen av mina studier till gymnasielärare när en kompis tipsade mig om att de behövde mattelärare på NTI-skolan. Jag fick rycka in lite extra några veckor till att börja med och kunde ordna klart med mina studier och samtidigt få in en fot här på NTI. Eftersom jag trivdes så bra stannade jag, och är kvar ännu – 6 år senare.
Vad innebär flexibilitet i arbetet för dig?
Flexibilitet kan vara att; kunna stanna hemma och arbeta någon dag om man är lite hängig, köra första timmen hemifrån och äta frukost vid datorn, ta några kortare arbetsdagar och umgås med vänner när de är lediga och ta igen arbetet veckan därpå, eller att till och med få möjlighet att jobba utomlands en period.
Allt detta har jag fått möjlighet att göra på NTI-skolan, och det har varit väldigt betydelsefullt för mig. Även ledningen är flexibel i sitt tankesätt och hur saker hanteras vilket är ett stort plus.