Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Visst är det härligt att dyka ned i människors tankar, idéer, känsloliv och värderingar? Håller du med, så är detta kursen för dig! Vi studerar konst och kultur, tankar och idéer från flodkulturens Egypten till våra moderna dagar. Du kommer att få analysera konst, men även olika former av kulturyttyck som exempelvis våra traditioner, våra idéer och tankar, värderingar, musik, teater, litteratur – ja du har stora valmöjligheter! Vi lär oss också svar på frågor kring: Hur har konst, kultur och idéer förändrats över tid? Hur har villkoren för konstnärer och andra kulturpersonligheter förändrats över tid? Vilken roll har teknik och vetenskap spelat för att utveckla konst, kultur och idéer?

Undervisningen i kursen fysik inom kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå syftar till att eleven utvecklar kunskaper om fysikaliska sammanhang samt nyfikenhet på och intresse för att undersöka omvärlden.

Undervisningen i kursen geografi inom kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå syftar till att eleven utvecklar kunskaper om geografiska för hållanden samt utvecklar en geografisk referensram och ett rumsligt medvetande.

Undervisningen i kursen kemi inom kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå syftar till att eleven utvecklar kunskaper om kemiska sammanhang och nyfikenhet på och intresse för att undersöka omvärlden.

Undervisningen i kursen samhällskunskap inom kommunal vuxen utbildning på grundläggande nivå syftar till att eleven utvecklar sina kunskaper om hur individen och samhället påverkar varandra.

Frågor på det? Vi hjälper dig.
Frågor på det? Vi hjälper dig.

Josefin Malm
Studie- och yrkesvägledare
Drop-in: Måndag och torsdag 13-15
Kontakt: https://supportforum.nti.se

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok