Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Spanska 1, 100p

Om kursen

Vill du lära dig det andra största språket i världen? Vill du klara dig på spanska under semesterresan till Barcelona? Har du siktet inställt på att arbeta som volontär i något
latinamerikanskt land? Har du spanskspråkiga släktingar? Eller tycker du bara att spanska är vackert? Du får lära dig uttal, ord, fraser och hur man bygger meningar. Du
tränar förståelse av tal och skrift och lär dig kommunicera på spanska i vardagliga situationer; att beställa fika och beskriva ditt boende, prata om din vardag och fritid och beskriva personer, till exempel. Du får lära dig att berätta i nutid, framtid och även i dåtid. du läser intressant fakta om spanska språket och spansktalande länder.

>> Förkunskaper: Grundskola eller motsvarande


Välj en annan kommun

Kursfakta

Poäng: 100
Välj din egen takt: 100% = ca 5 veckor
50% = ca 10 veckor
25% = ca 20 veckor
Förkunskaper: Grundskola eller motsvarande
Kursstart: Kontinuerliga starter över året
Kurskod: MODSPA01

Om moderna språk

Moderna språk är ett ämne som kan innefatta en stor mängd språk. Dessa kan sinsemellan vara mycket olika vad gäller allt från skriftsystem och uttal till utbredning och användning inom skiftande sammanhang som vardagsliv, kultur, politik och utbildning. Kunskaper i flera språk ökar individens möjligheter att ingå i olika sociala och kulturella sammanhang och att delta i ett globaliserat studie- och arbetsliv. Kunskaper i moderna språk kan dessutom ge nya perspektiv på omvärlden, ökade möjligheter till kontakter och större förståelse för olika sätt att leva.

Visa alla utbildningar som är tillgängliga i alla kommuner