Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Logi, 100p

Är du nyfiken på själva grundstenen för hela hotell- och besöksnäringen? Kursen Logi omfattar besöksnäringens alla olika former av logi – hotell, kryssningsfartyg, campingplatser, vandrarhem, gästgiverier, bed & breakfast och pensionat. Du får gå igenom organisationsplaner och yrkesroller samt en hel del olika standarder, t.ex. antal
stjärnor på olika hotell och olika serviceutbud. Du får också ta del av branschens spännande historia i takt med samhällets utveckling, och vilkas framtida utvecklingstendenser som finns. Kursboken refererar till verkliga och aktuella händelser som är kopplade till branschen, och innehållet förstärks genom intervjuer med människor i olika yrkesroller och från varierande logiformer, både svenska och internationella.


Ansök via Västerås kommun

Välj en annan kommun

Kursfakta

Poäng: 100
Välj din egen takt: 100% = ca 5 veckor
50% = ca 10 veckor
25% = ca 20 veckor
Förkunskaper: Grundskola eller motsvarande
Kursstart: Kontinuerliga starter över året
Kurskod: RECLOG0

Om hotell

Ämnet hotell omfattar besöksnäringens olika former av logi för privat-, grupp- och affärsrelaterat resande. Det behandlar även målgruppernas olika förväntningar på standard, servicenivå och tjänsteutbud. Hotellnäringen är en internationell bransch där service och bemötande genomsyrar verksamheten.

Maria Forsström

Elever uppskattar att kunna planera sina studier på tider som passar deras livssituation på bästa sätt.

Läs mer

Visa alla utbildningar som är tillgängliga för dig som bor i Västerås kommun