Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Grafiska arbetsflöden och analysmodeller, 100p

Är du intresserad av att lära dig mer om grafiska trycksaker och hur dessa kan anpassas bäst efter sammanhanget? I denna kurs arbetar vi med att fördjupa oss inom olika produktioner och hur vi kan förstärka kvalitén med hjälp av att analysera olika steg av arbetsprocessen.


Välj en annan kommun

Kursfakta

Poäng: 100
Välj din egen takt: 100% = ca 5 veckor
50% = ca 10 veckor
25% = ca 20 veckor
Förkunskaper: Grafisk kommunikation 2/Grafisk kommunikation B
Kursstart: Kontinuerliga starter över året
Kurskod: GRAGRA0
Övrigt: Programvara: Adobe Illustrator, Adobe Illustrator, Adobe Indesign Material: Medlemskap på videotjänsten Moderskeppet krävs, mer info vid kursstart

OBS! Programvaran kan eventuellt vara på engelska.

Om grafisk kommunikation

Grafisk kommunikation har alltid förekommit, från grottmålningar och de första skriftsystemen, via handgjorda böcker, över Gutenbergs tryckteknik till dagens digitala kommunikation. I dag är samhället fyllt av visuella budskap med allt från trafikmärken, filmaffischer och informationsskyltar i det offentliga samhället till dagstidningar, livsmedelsförpackningar och postorderkataloger i hemmet. Ämnet grafisk kommunikation behandlar visuella budskap och hur de framställs för olika syften och sammanhang. Dessutom behandlar ämnet hur de grafiska idéernas gestaltning påverkar journalistik, information och reklam samt uttrycksformer inom design- och kultursektorn.

Visa alla utbildningar som är tillgängliga i alla kommuner