Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Friskvård och hälsa, 100p

Vad menas egentligen med hälsa och hur kan du upprätthålla en hälsosam livsstil? I denna kurs belyses människans livsvillkor och dess hälsoaspekter ur socioekonomiska, kulturella, historiska och internationella aspekter. Kursen ger också kunskap om hur detta styrs genom internationella möten mm. Du får en inblick i samtalsmetoder som kan användas som verktyg för ett hälsosammare liv inom t ex sambandet mellan kost, näring och fysisk aktivitet. I den här kursen investerar du i dig själv men får även verktygen som kan hjälpa andra till ett hälsosammare liv.


Välj en annan kommun

Kursfakta

Poäng: 100
Välj din egen takt: 100% = ca 5 veckor
50% = ca 10 veckor
25% = ca 20 veckor
Förkunskaper: Grundskola eller motsvarande
Kursstart: Kontinuerliga starter över året
Kurskod: HÄLFRI0

Om vård och omsorg

Ämnet vård och omsorg har sin grund i praktiskt arbete men också i vetenskapliga ämnesområden som vårdvetenskap och socialt arbete. Ämnet behandlar vård- och omsorgsarbete ur ett helhetsperspektiv, där människors totala livssituation är det centrala snarare än sjukdom eller funktionsnedsättning.

Visa alla utbildningar som är tillgängliga i alla kommuner


Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok