Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

En God jul för barn i världen

I stället för julgåvor till både personal och uppdragsgivare så har vi även i år bestämt att vi ger ett ekonomiskt bidrag till UNICEF. Under december månad matchas dessutom varje bidrag med samma summa av Akelius-stiftelsen. Vi valde att låta UNICEF bestämma var dessa pengar gör bäst nytta.

NTI-skolans hjärtan klappar lite extra för barn över hela världen under julhelgen.

God jul och ett Gott nytt år!

Önskar,

Alla vi på NTI-skolan

bannerjul_liggande+jul+sv+450x150
4 Kommentarer
 • litet stöd hjälper många barn
  Posted at 22:57h, 05 september Svara

  som en palestinsk flykting fick jag mycket bistånd från Unicef i Palestina, jag är med detta initiativ eftersom jag hade en hård barndom , jag önskar inte detta liv för något barn.
  jag vet att det fins många barn i värden som förföljs och lever ett svårt liv, de behöver hjälp.
  dessa barn behöver utbildning, mat, och medicina. De behöver leva fritt och fridfullt som andra barn i världen.
  Jag hoppas att alla hjälper dessa barn .

 • Zigba Habtemicale
  Posted at 00:07h, 25 oktober Svara

  Jag ska berätta om att bara lite till Unicef .Unicef är de hjälpa många barn alla världen .Det fins många barn , de behöver många söker till example mat, vatten, kläder , gå skolan m.m . De jätte alldeles svårt liv de behöver hjälp pengar , medicin. sen var med och leverera rett vatten till baren . Jag hoppas att alla hjälper till baren hålla världen,

 • Fadoua Lkesraoui
  Posted at 23:22h, 05 november Svara

  Det är ett bra initiativ för er. UNICEF stöder alltid alla barn över hela väldren för att få sina rättigheter och att få den barndom som de har rätt till. Vi måste hjälpa de har barn att överliva och växa och vi måste stoppa krig och bekämpa hungersnöd för att ge barn ett naturliv.

 • Abdalla Abu Tair
  Posted at 08:47h, 29 november Svara

  Unicef vi kan säger att det är en stor grupp av människor som tycker att hjälpa fattiga människor i hela världen. för att ge barnen ett naturliv. De hjälpa barnen i Palestina, Afghanistan, Irak och många andra länder.
  de hjälper på olika sätt t.ex de byggde skolor sjukhuset och de har också barnvårdcentral.
  Jag tror att de hjälper en stor del av fattiga och en del av de som har kriget på deras Lander för bättre livet.

Posta en kommentar