Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Vem är du?


– Jag heter Natalija Paunic, och är 19 år gammal. Jag kommer från Serbien och gillar att resa samt vara med vänner, då jag inte har tid så pluggar jag eller jobbar jag.

När du började plugga på NTI-skolan och vad har du läst för något?
–Jag började plugga i början av september, och jag läste Historia 1a2

Varför fastnade du för distansutbildning?
– Jag har aldrig gillat att vara i klassrum, eftersom vissa pratar för hög, stör på lektionerna eller att man själv tappar fokus och pratar med sina klasskompisar, eller att man aldrig kan få hjälp. Sådet jag fastnade för distansutbildning var att man kan få hjälp av handledaren medkommentarer från olika uppgifter/uppdrag om hur man har gjort och hur man kan förbättra sig utifrån den feedback som de ger. Samtidigt var det också bra eftersom jag kunde fokusera på mina uppgifter/uppdrag och ha studiero och kunna läsa saker och ting för mig själv högt.

Vilka fördelar finns med att plugga på distans?
Passar det alla tror du?

 Fördelen med att plugga på distans är för det mesta att jag kan ha sin studiero och även få bra hjälp från handledarna, eftersom de jobbar hårt med att kolla igenom mina uppgifter/uppdrag och ge bra kommentarer och feedback som jag kan utveckla till nästa uppgift/uppdrag. Jag tror att det beror på hur personen tar och granskar uppgifter/uppdragen och även kommentarerna från handledaren, om de inte förstår vad det gör eller vad det läser om bör det gå i klassrum där handledaren förklara saker och ting personligt.

Känner du att du fått rätt stöd?


–Ja, jag har fått mycket stöd från handledaren och hennes kommentarer och feedback har varit bra för mig, eftersom hon har tagit sin tid att läsa mina uppgifter och ge mig kommentar om vad jag gjorde bra, vad jag kan tänka på och hur jag kan förbättra mig, vilket gjorde att jag förbättrades i ämnet.

Vad har du för framtidsplaner?


–Min framtidsplan är att studera som civilingenjör med inriktning teknisk kemi på KTH.

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok