Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Hej! Jag heter Anneli och pluggar Foto 1 och imorgon börjar Foto 2.
Jag läser Fotografisk bild för att jag vill söka in till Fotoskolan STHLM i höst. Jag har arbetat som fotograf i liten skala nu i 3 år och nu vill jag göra slag i saken och ta tag i studierna. Att studera på distans passar mig jättebra eftersom jag har 2 små tjejer som tar all min dagtid i anspråk. Därför underlättar det om jag får välja helt på egen hand när jag vill plugga.

Just nu befinner jag mig i soliga Thailand och jag var tvungen att skriva provet för Foto 1 senast i fredags för att få plugga Foto 2. Så med hjälp av provadministrationen och en fantastisk rektor, Petra, på svenska skolan skrev jag provet i torsdags. Innan dess hann jag dock med en stadig frukost och läsa det sista i boken. Nu njuter jag av solen den här veckan och nästa måndag blir det full fokus studier igen.

2 Kommentarer
 • Jessica
  Posted at 13:57h, 23 mars Svara

  Spännande med foto!
  Härligt med Thailand, jag kom hem därifrån i går kväll.
  Lycka till med dina studier!

  • Anneli
   Posted at 03:32h, 24 mars Svara

   Tusen tack! Visst är det underbart här nere!
   Varma hälsningar
   Anneli

Posta en kommentar