Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Hej! Jag heter Anneli och pluggar Foto 1 och imorgon börjar Foto 2.
Jag läser Fotografisk bild för att jag vill söka in till Fotoskolan STHLM i höst. Jag har arbetat som fotograf i liten skala nu i 3 år och nu vill jag göra slag i saken och ta tag i studierna. Att studera på distans passar mig jättebra eftersom jag har 2 små tjejer som tar all min dagtid i anspråk. Därför underlättar det om jag får välja helt på egen hand när jag vill plugga.

Just nu befinner jag mig i soliga Thailand och jag var tvungen att skriva provet för Foto 1 senast i fredags för att få plugga Foto 2. Så med hjälp av provadministrationen och en fantastisk rektor, Petra, på svenska skolan skrev jag provet i torsdags. Innan dess hann jag dock med en stadig frukost och läsa det sista i boken. Nu njuter jag av solen den här veckan och nästa måndag blir det full fokus studier igen.

2 Kommentarer
 • Jessica
  Posted at 13:57h, 23 mars Svara

  Spännande med foto!
  Härligt med Thailand, jag kom hem därifrån i går kväll.
  Lycka till med dina studier!

  • Anneli
   Posted at 03:32h, 24 mars Svara

   Tusen tack! Visst är det underbart här nere!
   Varma hälsningar
   Anneli

Posta en kommentar

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok