Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Möt en av NTI-skolans lärare, Carina Clarvind, som undervisar från Sri-Lanka

Under många år studerade jag själv på distans. Jag har suttit tidiga mornar med en sojalatte på Espresso house i New York och läst Jungiansk psykologi. Andra gånger har jag skrivit uppsats om ungdomars identitetsskapande på en solig terrass i Palma, Mallorca. Eller den gången i Paris, då jag varje morgon beställde baguette och espresso samtidigt som jag fördjupade mig i entreprenörskap och företagsekonomi. Jag har under mina resor fått både inre och yttre kunskaper genom min passion för att hela tiden lära mig mer och utvecklas som människa. Nu sitter jag här. På ett soligt Sri Lanka med mitt drömjobb. Distanslärare på NTI-skolan.

Jag är på andra sidan skärmen nu. Läraren. Men resandet och förkovran fortsätter. .. Jag lever mitt drömliv där jag kan förena skola och resa. Vad drömmer du om?

12 Kommentarer
 • Marie
  Posted at 16:02h, 21 februari Svara

  Vad härligt det låter Carina!

  • Carina
   Posted at 12:04h, 22 februari Svara

   Tack Marie,
   Ja det är riktigt härligt och jag är oerhört tacksam för möjligheten :)

 • Jocke
  Posted at 09:43h, 22 februari Svara

  Magiskt!

  • Carina
   Posted at 12:05h, 22 februari Svara

   Ja, varje dag är ett äventyr :)

 • Marie-Michelle Ask
  Posted at 09:45h, 22 februari Svara

  Vilken resa (eller resor) du gjort! jag drömmer också om att få sitta under en palm och jobba just nu :)
  Hälsningar från ett snöigt och kallt Stockholm!

  • Carina
   Posted at 12:06h, 22 februari Svara

   Ja, inte så tokigt att få möjligheten :)
   Ett snöigt Stockholm har dock också sin charm :)

 • Ebba
  Posted at 15:28h, 22 februari Svara

  Jag drömmer mig bort till de toskanska kullarnas land. Tänk om man kunde jobba därifrån några månader om året… Jag kanske måste byta jobb. :D

 • Carina
  Posted at 07:40h, 23 februari Svara

  Låter jättehärligt Ebba.
  Varför inte? Livet är här och nu.

 • Lena
  Posted at 06:42h, 26 februari Svara

  Rätt häftigt att kunna kombinera sina intressen som du gjort!

  • Carina
   Posted at 15:14h, 07 mars Svara

   Ja, verkligen. Jag är oerhört tacksam för möjligheten :)

 • Luis Sanchez
  Posted at 20:56h, 28 februari Svara

  Palma, Mallorca, Paris… det låter som värsta pittoreska platser att undervisa ifrån.Hälsningar // Luis

 • Patrik Andersen
  Posted at 16:05h, 28 juli Svara

  Det var en bra kommunikation samt ett tydligt budskap angående om människans drömmar (din) samt ungdomens integritet av en viss målgrupp och inte mindre än en samhällsstruktur i sammanhanget i själva existens kärnan. Bra jobbat Carina!

Posta en kommentar