Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Möt våra elever, Lina Larsson, som blir behörig.

1705_LinaLarsson

Lina Larsson läser upp behörighet till högre studier och ger här dessutom ett tips för dig som vill börja plugga.

Jag heter Lina Larsson och är 24 år gammal och uppvuxen i Stockholm. Anledningen till att jag började plugga på Komvux var för att få behörighet till högre studier.

Det var några av mina vänner som pluggat på NTI-skolan tidigare som rekommenderade mig att söka till er. Det har gått jättebra och jag fick väldigt bra hjälp av min lärare. Min kurs var på 83% studietakt och jag har ett heltidsjobb på sidan om så det har varit viktigt att ha en bra och snabb kommunikation med min lärare.

Mitt tips för andra som vill börja plugga är att gå in med en positiv inställning och hålla en god dialog med lärarna.

Jag skulle lätt rekommendera alla som vill plugga Komvux på distans att välja NTI-skolan!