Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Längtar du efter att få utveckla ditt måleri i en miljö du väljer själv? På NTI skolan kan du läsa Bildkurser på distans med praktiska och teoretiska övningar som är betygsgrundande.

Jag är lärare och konstnär som parallellt med mitt uppdrag som lärare i kurser i Bild och Bild och form målar på min fritid. Jag väljer ofta stranden som arbetsmiljö både privat och i mitt arbete som distanslärare och har min mobila 4 G router med mig som ger bra internet.

Tänk dig att du gör det du älskar, var du vill och får gymnasiepoäng. I bildkurserna får du göra övningar i olika tekniker med bla akvarell, akryl eller om du väljer en Formkurs är teknikerna 3 dimensionella med lera och andra material.

Annika Jönsson DistansLärare i Bildämnet samt Barn och fritid

2 Kommentarer
 • Carina
  Posted at 08:58h, 16 augusti Svara

  Verkligen inspirerande!

  • Annika
   Posted at 09:14h, 17 augusti Svara

   Ja eller hur :-)

Posta en kommentar

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok