vård_beskuren

Vård och omsorg

Vi förbereder dig för morgondagens vård och omsorg

Vår vision – vården får den status den förtjänar

Vi har en vision att tillsammans med dig förändra vård och omsorg i Sverige. Vi vill förbereda dig så att du kan påverka branschen och skapa en modernare och glammigare vård. Vi kommer att arbeta tillsammans för att ligga i framkant vad gäller modern teknik och det absolut senaste inom vårdutbildning. Vi vill att du går vidare efter utbildningen med en trygg vetskap om att du har en gedigen, modern och förnyande utbildning. En utbildning som ger vården den status den förtjänar – en glammigare vård!

Framtidens vinnare

Vi vet redan att de som väljer att studera vård och omsorg är framtidens vinnare. En växande befolkning och allt fler äldre gör att bristen på utbildade inom vård och omsorg blir stor. Det gäller särskilt undersköterskor, som du blir efter din utbildning hos oss. Enligt Statistiska Centralbyråns prognos kommer det att saknas så många som 160 000 utbildade undersköterskor år 2035.

Lön beror ju som bekant på tillgång och efterfrågan och enligt prognos är tillgång en kurva som pekar nedåt medan efterfrågan bara kommer öka.

Du kommer att välja ett yrke där du behövs, där du kan göra skillnad, där det finns jobb och där prognosen visar på ökande löner.

Din betydelsefulla roll

NTI-skolans vårdutbildning är ett smart val där du får spela en mycket betydelsefull roll. Vi vill ge dig verktyg för att påverka och förädla branschen. Du kommer självklart även att ha en väldigt viktig och vital roll för de individer som du ska möta i din yrkesroll. Vi vet att vårdpersonal är betydelsefulla – nu är det dags att höja statusen så att fler känner till det – mot en glammigare vård!

Vård och vårdutbildning utan gränser

Vi har dragit nytta av vår långa erfarenhet i distansundervisning och applicerat våra styrkor på närlärande. Du får undervisning i klassrum med vårdproffs som handleder dig på plats samt live videolektioner. Din personliga lärare är uppbackad av ett batteri av lärare online. Vi levererar alltid kvalitet i vår undervisning, du får en stor portion frihet med mycket eget ansvar och du kan känna dig trygg att vi förbereder dig för framtiden. En stor del av vår personlighet på NTI-skolan är just frihet under ansvar. Därför vill vi också poängtera att du kan göra din praktik varsomhelst i världen.

Gör dig redo för en helt ny nivå

Vården pensionerar sig helt enkelt och nu är det dags för milleniegenerationen att gå in och styra upp! När du väljer vård och omsorg på NTI-skolan i Stockholm så kommer du vara unik i Sverige och tillsammans med oss arbeta för en glammigare vård. Vi är övertygade om att du är framtidens vinnare, du kommer att ha en betydelsefull roll för både branschen och individer, du kommer att få studera med frihet under ansvar och vi förbereder dig för en arbetsmarknad med goda framtidsutsikter och lön.

Du börjar med att läsa

Sedan väljer du fördjupning

 

Ansök via din hemkommun

 

Frågor på det? Vi hjälper dig.
Frågor på det? Vi hjälper dig.

Ann-Catrin Johansson
Studie- och yrkesvägledare
E-post: syv@nti.se

Frågor på det? Vi hjälper dig.
Frågor på det?  Vi hjälper dig.

Ranin Matti
Studie- och yrkesvägledare
Drop-in: månd. & torsd. 13-15. Juluppehåll från 18 december. Nästa drop in 4 januari 2018.
E-post: syv@nti.se