Handel

Handel och administration

Frihet att läsa på distans eller i klassrum

Bli inspirerad av våra elever!

Katarina fick två jobb innan studierna var klara…

Branschens relationsexperter

Vi vet av erfarenhet att du som väljer att studera handel och administration ofta redan är en skicklig relationsbyggare. Det vi vill göra är att förädla den redan inneboende konsten hos dig, vi vill bygga på din grund med nya kunskapsstenar och låta dig utvecklas inom det utbildningsområde som du väljer.

Skicklig kommunikation ger dig möjlighet att påverka

Det börjar med ditt intresse för service och kommunikation och fortsätter med att vi ger dig rätt kunskap och verktyg. Som relationsexpert kan du sedan påverka din egen yrkesroll, din arbetsplats och den bransch du arbetar i. Du får möjlighet att arbeta för det du tycker är viktigt just där du är. Det är helt enkelt en bildad konstform – att kommunicera och förmedla dina åsikter på ett övertygande sätt samt att ge bra service.

En utbildning – ett flertal möjligheter

Om du läser ett yrkesprogram på NTI-skolan inom handel och administration så finns det många vägar att gå. Vi har kurser inom inköp, försäljning, marknadsföring, HR, administration och ekonomi.

När du pluggat klart kurspaketet hos oss så kan du gå direkt ut i arbetslivet, ett yrkesprogram ger dig nämligen en färdig utbildning. Du kan då exempelvis arbeta som utesäljare, innesäljare, inköpare, butiksledare eller inom administration av personal, ekonomi, IT mm. Har du kanske redan siktet inställt på något framtida yrke eller en framtida arbetsplats? Se till att du får göra din praktik där så får du in en fot redan nu.

I dagens globaliserade värld är det mycket värdefullt att kunna att uttrycka sig väl i olika kanaler, i både tal och skrift samt på fler språk. Handelshinder i världen blir mer utplånade och påverkar många yrkesroller inom handel och administration. Vi vill ligga i absolut framkant och gör allt för att kunna leverera en utbildning som är uppdaterad med vad som händer runt om i världen samt förbereda dig på kommunikation på både svenska och engelska.

Distans eller klassrum (närlärande) – du väljer!

Om du läser ett kurspaket inom handel och adminstration i Stockholms stad så har du möjlighet att studera på distans eller i klassrum (närlärande). I vår klassrumsmodell kommer du att bli undervisad tillsammans med dina framtida klasskamrater i klassrum med handledande proffs på plats och med live videolektioner. Du har handledning på plats varje vardag mellan kl 8-17. Förutom våra duktiga handledare på plats har du även tillgång till våra behöriga lärare och experter inom ämnet via vår utbildningsplattform Omnius, både via telefon och mail under kontorstid. Vi lovar att leverera kvalitet i din utbildning, mycket frihet under ansvar samt tryggheten att du har fått rätt byggstenar när du tar klivet ut på arbetsmarknaden. Frihet är viktigt för oss på NTI-skolan, därför vill vi också nämna att du kan göra din praktik på platser utanför Sverige.

Gör dig redo för din ljusa framtid

Med det du kommer lära dig hos oss är vi övertygade om att du går mot en ljus framtid. Du kommer ta med dig en utbildning som prioriterar kvalitet, relationer, service, globalisering, ny teknik, aktuella händelser och frihet. Vi vill att du ska kunna gå trygg och medveten om att du har fått en ordentlig utbildning med aktuellt fokus. Nu är det bara dags att välja inriktning!

 

Ansök via din hemkommun

 

Frågor på det? Vi hjälper dig.
Frågor på det?  Vi hjälper dig.

Ranin Matti
Studie- och yrkesvägledare
Drop-in: Måndag och torsdag 13-15 (OBS 28/3 inställt)
Kontakt: https://supportforum.nti.se

Frågor på det? Vi hjälper dig.
Frågor på det? Vi hjälper dig.

Linn Veleva
Studie- och yrkesvägledare
Drop-in: Måndag och torsdag 13-15, (OBS 28/3 inställt)
Kontakt: https://supportforum.nti.se

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok