Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Jonathan Dahl, kompletterar betygen

jonathandahl400x200

Hur kommer det sig att du valde att studera på NTI-skolan?

Jag gick till Komvux och ville läsa på distans. Jag blev rekommenderad till NTI så jag tog det.
Vad har du studerat på NTI-skolan?

Engelska 6 och Historia 1b
Hur gick det att studera på distans?

Det gick bra. Kanske kunde vara lite svårt ibland att finna motivationen. Dock ett för mig helt perfekt koncept då jag kunde kombinera jobb, studier och familj på det vis som passade bäst just för dagen.

 

I vilken takt studerade du, gjorde du någonting annat vid sidan om dina studier?

De två kurserna motsvarade 66% om jag inte missminner mig. De var på 15 veckor vardera och jag läste dom samtidigt. Ja jag jobbade samtidigt så tiden var lite svår att finna vissa dagar.

 

Berätta om hur du upplever studierna på NTI-skolan…

Helt perfekt. Kontakt och återkoppling med lärare fungerade utmärkt. Extra bra i historia där Lina Halling var lärare. Även användarplattformen på NTIs hemsida var outstanding! Inga tveksamheter om vad, när och hur någonting skulle vara gjort.

Vad har du för planer för framtiden?

Jag har ansökt till polishögskolan, om det inte blir polis så vet jag inte riktigt, militär kanske. Eller så kanske jag startar något eget inom jordbruket.

Skulle du rekommendera någon av dina vänner att plugga på distans via NTI-skolan?

Definitivt!

 

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok