Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Möt en av våra många elever, Jenny från Stockholm, blivande marknadsassistent.

1706_Jenny_Levin

Jag heter Jenny och bor i Stockholm. Tidigare har jag arbetat som konditor och bagare samt haft egen choklad och pralintillverkning men nyligen bestämde jag mig för att jag ville byta bransch. Det var helt enkelt dags att byta inriktning i livet.

Det var så bra att jag hittade NTI-skolan och att de hade den utbildning som jag var intresserad av, nämligen Marknadsassistent. Varje kurs är upplagd på olika sätt, allt finns online, och avslutas ofta med ett slutprov i det digitala elevrummet eller i provsalen. Jag väljer själv om var, när och hur jag vill plugga.

Jag studerar och pluggar på heltid, så det är mycket att göra. Återkopplingen och kontakten med mina lärare har varit väldigt viktig och jag känner mig trygg i att jag får hjälp med mina uppgifter.

Jag är klar i september men funderar även på att ta en till kurs på NTI-skolan som heter grafisk kommunikation och illustration för att komplettera den utbildning jag går nu.

Jag skulle absolut rekommendera alla att läsa NTI-skolan, det har jag redan gjort!