Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Nu är det hög tid att söka vårens kurser.

Fördelen med att plugga på distans på NTI-skolan

På NTI-skolan pluggar du alltid med personlig lärare, var, när och hur du vill. Vi har över 250 kurser på distans och vi finns där när du vill plugga – i dator, läsplatta eller mobil. Vi har olika studietakter att välja mellan, exempelvis 25, 50 eller 100% och alla kurser är CSN-berättigade. Det är din kommun som bekostar dina studier hos oss och det du behöver köpa till är kurslitteraturen.

Ibland kan det vara svårt att föreställa sig hur det ska bli att plugga på distans men efteråt när vi ber våra studenter att utvärdera kursen/kurserna hos oss så brukar de ofta säga att det var mycket enklare än de trodde. Elevrummet, det digitala klassrummet, är en av de delar som brukar få väldigt höga betyg och även våra lärare såklart.

NTI-skolans lärare sitter och arbetar tillsammans, majoriteten sitter på kontoret i Umeå. Detta gör att de kan arbeta i ämneslag med kursernas innehåll och pröva, utveckla och utvärdera tills de får fram de bästa sätten att motivera, undervisa och stötta våra studenter. Vi tycker att det är väldigt viktigt att vi lyckas ge personlig kontakt, trots att det är på distans, och att erbjuda individanpassade studier med hög kvalitet.

Vi vill att alla ska lyckas med sina studier på NTI-skolan.

I vårt utbud har vi allt från enstaka kurser, såsom engelska och naturkunskap, till hela yrkesexamen exempelvis HR-assistent eller undersköterska.

Titta gärna in på vårt youtubekonto där vi har filmer med några av studenter. Här är Karoliné som drömmer om att bli journalist!

 

Ansökan

Många av de kommuner som vi har avtal med har redan lagt ut kursutbudet så att det är sökbart. Eftersom vi har avtal med över 150 kommuner och många av dessa har olika typer av ansökningsprocesser så kan det vara bra om du hör av dig direkt till din kommun för att få hjälp att söka. I Stockholm öppnar vi dock upp för webbstuga. Då kan du komma och hälsa på oss och få hjälp att ansöka till våra kurser.

 

Vi vill gärna hjälpa dig i ditt nästa steg och vi hoppas att du vågar ta steget mot dina drömmar. Välkommen att söka till NTI-skolan!

Inga kommentarer

Posta en kommentar