Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

NTI-skolans utbud för skola, kommun, företag och organisation

 

kvinna som ler

Vi är en del av AcadeMedia och störst i Sverige på distansutbildning. Vi har vuxit främst genom outsourcinguppdrag inom vuxenutbildning på distans hos Sveriges kommuner. Utifrån efterfrågan av företag erbjuder vi även vår förmåga att skapa onlinekurser, utbildningar och kompletta akademier online till företag. Vi är specialister på distansutbildning med över 50 års erfarenhet.

Vårt utbud

Vi erbjuder distanskurser till skola, kommun, företag och organisation inom följande områden:

  • Komvux – gymnasiala och grundläggande kurser (kurser på grundskolenivå)
  • Komvux SFI – Svenska för invandrare
  • Skräddarsydda utbildningar

* Komvux, gymnasiala och grundläggande kurser samt SFI

Här finner du hela vårt utbud av distanskurser

Så här lätt är det att beställa Komvux, gymnasiala och grundläggande kurser samt SFI

1) Kontakta oss 

Kundansvarig
Linda Lindqvist
linda.lindqvist1@nti.se

OBS !
Är du elev kontaktar du oss genom att klicka här
Vill du bli elev så kontaktar du oss genom att klicka här

2) Vi skriver avtal

3) Era studenter/medarbetare börjar studera

 

* Skräddarsydda utbildningar

Att vi är Sveriges största leverantör av onlineutbildningar är det få företag som vet eftersom vi mest arbetat med svenska kommuner samt svenska och utländska universitet. Vår expertis har utvecklats genom 20 års erfarenhet av att omvandla flera hundra traditionella utbildningar till effektiva och pedagogiska onlineutbildningar. Vi har även ett mycket kompetent egenutvecklat LMS som är lätt att använda och ger bra stöd för HR.

Så här går det till att beställa skräddarsydda utbildningar

1) Kontakta oss

Kundansvarig
Linda Lindqvist
linda.lindqvist1@nti.se

OBS
Är du elev kontaktar du oss här
Vill du bli elev så kontaktar du oss här

2) Vi skräddarsyr efter dina behov

3) Era medarbetare börjar utbildningen online

 

Uppdrag

Vi är experter på att transformera traditionella utbildningar till effektiva och pedagogiska onlineversioner. Inom det området är vi oomtvistat en av Sveriges mest erfarna leverantörer och kan vara behjälpliga vid planering och transformation av hela företagsakademier.

Vi erbjuder varje kursdeltagare en egen kontakt med en lärare. Har ni en huvudlärare som behöver avlastas så har vi en ”first line support” med utbildade lärare som kan sköta kontakten med flera tusen kursdeltagare per kursomgång. På så sätt har vi hjälpt kunder att genomföra omfattande kurser i tid med hög genomförandegrad.

Lärplattform

Vårt system är användarvänligt och anpassningsbart. Det betyder bland annat att det går att integrera med många andra lösningar till exempel HR-, affärs- och CRM-system. Det är utvecklat för att stödja en stor lärarorganisation, stora kunder som behöver information och statistik samt deltagare som vill studera via både mobil, surfplatta och dator. Utöver vårt kärnerbjudande erbjuder vi även över 280 olika kurser online till företag som vill ge sina anställda möjlighet att läsa in betygsgrundande ämnen. Vill du se hela vårt utbud klicka här.

 

KTH_Logotyp_RGB_2013
Kundansvarig (ej elevkontakt)
Kundansvarig (ej elevkontakt)

Linda Lindqvist
linda.lindqvist1@nti.se