NTI Utbildningspartner

Vi är en del av Academedia och störst i Sverige på onlineutbildning. Vi har vuxit bland annat genom outsourcinguppdrag från Sveriges kommuner. Uppdragen är att sköta hela deras vuxenutbildning online. Efter förfrågan från några större företag beslutade vi att ta ytterligare ett steg och erbjuda vår förmåga att skapa onlinekurser, utbildningar och kompletta akademier online till företag. Nästa år, 2018, fyller vi 50 år som experter på distansutbildning.

NTI Utbildningspartner är namnet på vår nya verksamhet. Att vi är Sveriges största leverantör av onlineutbildningar är det få företag som vet eftersom vi mest arbetat med svenska kommuner samt svenska och utländska universitet. Vår expertis har utvecklats genom 20 års erfarenhet av att omvandla flera hundra traditionella utbildningar till effektiva och pedagogiska onlineutbildningar. Vi har även ett mycket kompetent egenutvecklat LMS som är lätt att använda och ger bra stöd för HR.

Se vår korta presentationsvideo

Tjänster

Vi är experter på att transformera traditionella utbildningar till effektiva och pedagogiska onlineversioner. Inom det området är vi oomtvistat en av Sveriges mest erfarna leverantörer och kan vara behjälpliga vid planering och transformation av hela företagsakademier.

Vi erbjuder varje kursdeltagare en egen kontakt med en lärare. Har ni en huvudlärare som behöver avlastas så har vi en ”first line support” med utbildade lärare som kan sköta kontakten med flera tusen kursdeltagare per kursomgång. På så sätt har vi hjälpt kunder att genomföra omfattande kurser i tid med hög genomförandegrad.

Lärplattform

Vårt system är användarvänligt och anpassningsbart. Det betyder bland annat att det går att integrera med många andra lösningar till exempel HR-, affärs- och CRM-system. Det är utvecklat för att stödja en stor lärarorganisation, stora kunder som behöver information och statistik samt deltagare som vill studera via både mobil, surfplatta och dator. Utöver vårt kärnerbjudande erbjuder vi även över 250 olika kurser online till företag som vill ge sina anställda möjlighet att läsa in betygsgrundande ämnen. Vill du se hela vårt utbud klicka här.

KTH_Logotyp_RGB_2013

Vad behöver ni?

Rådgivning

Vi vet hur ni ska bygga onlineutbildningar för att åstadkomma bra resultat med hög effekt. Även om ni redan har ett LMS agerar vi gärna rådgivare i olika frågor som rör uppbyggnad av en onlineutbildning, transformation av företagsakademier till motsvarande onlineversioner samt hur ni kan uppnå

Produktion

Vi har producerat flera hundra olika onlineutbildingar genom åren. Allt ifrån treminuters tutorials till årslånga betygsgrundande utbildningar. Med vår beprövade metod för att bygga fungerande onlineutbildningar blir vi en bra partner och hjälper gärna till att producera och implementera era utbildningar

Lärplattform

Vårt eget LMS, Omnius, används dagligen av tiotusentals kursdeltagare i Sverige. Anledningen till att vi utvecklat ett eget teknikstöd är att vi i våra tidigare större uppdrag var tvungna att jobba i flera system för att klara all administration och rapportering. Omnius är lättanvänt, lätt att bygga utbildningar i samt går att intergrera med affärs- eller HR-system.

Outsourcing

Vår ursprungliga kärnaffär är att vara stora organisationers outsourcingpartner. Vi har resurser och kompetens för att med kontroll på ekonomin ta över så stor del av driften och det administrativa ansvaret ni önskar. Vi har utbildade lärare i flera olika språk och mångårig erfarenhet av effektiv hantering av stora mängder kursdeltagare online.

Roger Westermark
Ansvarig företagspartner
090 – 15 55 64
roger.westermark@nti.se

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok