Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Det har varit intensiv höst och det gläder oss att vi har fler elever än någonsin på NTI-skolan.

Med den individanpassning vi erbjuder så vet jag att vår verksamhet ligger väldigt långt framme i utbildningssverige i dag. NTI-skolan spelar en viktig roll i det livslånga lärandet.

Utbildning är en grundläggande byggsten för samhällets utveckling och kunskap öppnar upp till nya perspektiv och möjligheter. I år värmer det lite extra att vi har möjlighet att bidra till barns skolgång i länder där utbildning dessutom är en väg ut ur fattigdom.

Istället för julgåvor till både personal och uppdragsgivare så har vi även i år valt att ge ett ekonomiskt bidrag till UNICEF. På så sätt kan allas våra hjärtan klappa lite extra för barn över hela världen under julhelgen.

Nytt för i år är att vi har påbörjat en frivillig insamling så att alla som vill kan vara med och ge en slant för att ännu fler barn ska kunna gå i skolan.

Till NTI-skolans frivilliga insamling

Inga kommentarer

Posta en kommentar

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok