Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Testa det digitala elevrummet

NTI-skolan använder Omnius, en lärplattform som skapats av NTI-skolans programmerare i nära samarbeta med pedagoger, elever och administrativ personal. Lärplattformen utvecklas hela tiden utefter de behov och önskningar som finns och det gör att sidan hela tiden ändrar utseende. Här ser du en bild på vår elevplattform som den såg ut 2018 men i dag har vi utvecklat Omnius 3.0. Omnius är i dag integrerad med gamification i vissa kurser (snart alla) och den är även uppdaterad i enlighet med tillgänglighetsdirektivet.

Följ med på en guidad tur det digitala elevrummet

Varje studerande på våra distansutbildningar har ett eget elevrum. Här kan du besöka ett!
I elevrummet hittar våra studerande veckans läshänvisningar, sina närvarouppgifter och aktuell information. Det är också här de studerande hittar meddelanden från sina lärare. Har du glömt en uppgift blir du snabbt påmind!

Elevrum, demo

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok