Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Här kommer en liten guide hur du ansöker till NTI- skolan om du är folkbokförd i Sollentuna kommun.

Här har du en liten guide där vi visar med bilder hur man ansöker till NTI- skolan via Sollentuna kommun. Ha överseende med att förändringar kan ske genom tiden. Lämna gärna en kommentar vad du tycker om våran guide så att vi kan göra flera.

1. Du går in på Sollentuna kommun vuxenutbildnings hemsida här och loggar in med ditt studerande konto.

2. När du har loggat in på ditt studerande konto går du vidare till ”KURSKATALOG” som du finner höst upp i spalten.

3. Nu kommer du till kurskatalogen. Här fyller du i de önskemålen du har på din kurs eller kurser och så trycker du på ”HITTA KURS”.

 

 

4. Nu kommer de valen som matchar ditt sökalternativ upp. Välj den kursen du vill gå och tryck sedan på ”JAG VILL LÄSA DEN HÄR KURSEN”.

 

5. Nu kommer ditt kursval upp i kurskorgen som du finner om du scrollar högst upp på sidan över kurskatalogen. När du har valt kurser och allt ser ok ut i kurskorgen. Tryck då på ”VIDARE TILL ANSÖKAN”.

 

 

6. Prioritera dina kurser vilken du helst vill gå och tryck sedan på ”GÅ VIDARE TILL NÄSTA STEG”.

 

7. Här ska du ange din tidigare högsta slutförda utbildning och yrkesbakgrund finner du längre ner på sidan. Tryck på ”SPARA” och sedan när du är klar trycker du på ”GÅ VIDARE TILL NÄSTA STEG”.

 

 

 

8. Fyll i dina personuppgifter och tryck sedan på ”GÅ VIDARE TILL NÄSTA STEG”.

 

9. Lägg till och bifoga dina betyg från andra ställen än Vuxenutbildning. Finns dina betyg redan hos vuxenutbildning så fyller du i det. Tryck sedan på ”GÅ VIDARE TILL NÄSTA STEG”.

 

10. Fyll i din nuvarande sysselsättning och tryck på ”SPARA”. För att gå vidare så tryck på ”GÅ VIDARE TILL NÄSTA STEG”.

11. Kontrollera att alla uppgifter stämmer och tryck sedan på ”SKICKA ANSÖKAN”.

 

Lycka till med din ansökan!

Behöver du mer hjälp? Du är varmt välkommen att få hjälp med din ansökan under våra webbstugedagar. Du kan läsa mer om det HÄR.

Inga kommentarer

Posta en kommentar