Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Hanna Öster, 21 år

Hej,

Jag studerar Digital marknadsföring på Sälj & Marknadshögskolan och kommer nu att genomföra mina 10 veckor praktik på marknadsavdelningen på NTI skolan.

Mina främsta uppgifter kommer att vara hänga med er på sociala medier, informera om aktiviteter och analysera NTI skolans kanaler. Att äntligen få göra det vi gått igenom i skolan på en riktig arbetsplats ska bli jätteroligt och jag ser fram emot att få lära mig ännu mera.

När jag inte studerar har jag fullt upp med min Border Collie som kräver gärna att jag går en mil om dagen och ett pass i fårhagen eller på agilityplanen för att hon ska vara nöjd. Så jag är aktiv på brukshundsklubben och är ansvarig för agilitysektorn. Leah är 1 år och har en massa energi men det bästa med henne är hennes personlighet. Hon är väldigt lättlärd och ska jag lära henne något tar det max 2-3 försök innan hon har förstått vad jag menar. Mitt nästa projekt är att lära henne åka skateboard. Hon är med mig vad jag än gör och får jag för mig att springa marathon mitt i natten så är hon den som aldrig skulle tveka.

Förutom när jag är med min hund älskar jag att gå på event och äta god mat. Även om jag är ganska kräsen och inte äter allt så hittar man en bra restaurang så blir jag lätt en stammis och äter där varje dag. Min favorit restaurang är just nu LUX Stockholm på lilla Essingen och deras brunch rekommenderar jag verkligen.

Jag har länge haft en dröm om att kunna jobba med sociala medier och digital marknadsföring och har som ett långsiktigt mål att kunna jobba hemifrån. Då kan jag vara med Leah hela tiden och träna hund på lunchrasten. Det bästa av de två världarna helt enkelt!

Vi ses och hörs!

Hälsningar
Hannah Öster

5 Kommentarer
 • Rebecka
  Posted at 15:53h, 10 april Svara

  Så roligt att du kommer praktisera på den bästa skolan! Lycka till! :)

 • Carina
  Posted at 07:18h, 11 april Svara

  Hej Hanna,
  Det låter som en bra plan du har :) Jag jobbar som distanslärare hemifrån och det är en fantastisk frihet. Hoppas du kommer trivas här på Nti under dina 10 veckor.

 • Josefine
  Posted at 09:37h, 11 april Svara

  Välkommen Hannah!

 • Carina
  Posted at 10:49h, 12 april Svara

  Trevlig presentation!
  Välkommen till oss.

 • Hani Haj Hamdo
  Posted at 13:23h, 18 april Svara

  Välkommen Hanna :)

Posta en kommentar