Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Jag heter Olivia Beckman, är 22 år och praktiserar på marknadsavdelningen. Min huvudsakliga uppgift är att skriva blogginlägg med information som är riktad till skolans målgrupper.

Jag brukade skriva mycket när jag var mindre, men har inte gjort det på ganska länge. Att få komma till er på NTI-skolan och både göra något som jag tycket är kul igen och hjälpa verksamheten på samma gång är perfekt! Planen är ett nytt blogginlägg per vecka, med information som studenter (både nuvarande och framtida) samt kommuner kan ha intresse för.

På min fritid fotograferar jag mycket, samt bildbehandlar i Lightroom och Photoshop. Det jag fotar mest är porträtt och modefoto, även om jag inte medvetet valt att gå in på det spåret.

Det är roligt att göra små utflykter med kompisar och skapa någonting tillsammans! Att gå upp i skogen, hitta en dunge med perfekt naturligt ljus och sedan få de bilder man hoppades på är en magisk upplevelse. Och även om det inte blir så bra som jag föreställt mig så vet jag till nästa gång vad jag bör göra annorlunda för att få ett bättre resultat.

Min familj har en liten bichon havanaise (en hund, alltså!) som heter Humlan. Hon har precis fyllt tre år och är en sprallig liten tjej. Med ordentligt yviga bryn och mustasch tror folk ibland att hon är en dvärgschnauzer, men icke!

Det absolut mysigaste är när vi tar tupplurar bredvid varandra i soffan och hon snarkar så sött. När hon vill leka och ingen tar initiativet brukar hon ta saken i egna tassar och säga till på skarpen med ett “boff!” följt av en leksak som kommer flygande i personens riktning.

Hon är riktigt envis när hon vill något, alltså! Att fotografera henne kräver att jag ber henne sitta, följt av en godisbit placerad precis ovanför kameraobjektivet så hon tittar dit jag vill….

Jag kommer jobba här på NTI-skolan under våren, och jag hoppas att vi ses, eller kanske hörs på mail!

Hälsning Olivia Beckman

4 Kommentarer
 • Tove
  Posted at 13:35h, 29 mars Svara

  Hej Olivia! Välkommen till NTI-skolan!

 • Helena
  Posted at 14:22h, 29 mars Svara

  Vilket trevligt inlägg! Du kommer säkert göra ett toppenjobb på marknadsavdelningen. :)

 • Josefine
  Posted at 17:33h, 01 april Svara

  Välkommen Olivia :)

 • Mohammed
  Posted at 16:16h, 22 april Svara

  Trevlig presentation!
  Välkommen till oss.

Posta en kommentar