Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Emmy Holm har läst fyra kurser på helfart hos NTI-skolan under våren: sam1a2, historia1a2, historia2 och sam2. På sidan om har hon även jobbat som djurvårdare på en gymnasieskola. “Jag är väldigt stolt över mina betyg […] och att jag har lyckats så pass bra med en sysselsättning på sidan om,” säger hon.

Kursernas struktur har passat Emmy bra. De har varit väldigt tydliga, menar hon. “Det har varit väldigt enkelt att förstå vad som förväntas av mig vilket har varit skönt.” Uppgifternas upplägg har varierat, vilket hon också nämner som ett plus. “Vissa uppgifter har varit mer öppna än andra på så sätt att man själv får vara med och påverka vinkling[en] på ämnet i sig, vilket jag tycker är superroligt!”

Hennes favorit är öppna frågor: “Jag tycker om att resonera med mig själv samt att dra egna slutsatser.” Kurserna sam2 och historia1a2 är de två där Emmy upplever att hon fick mest utlopp för detta. “[Det var] extremt roligt och utmanande.”

Om utbildningen på NTI-skolan som helhet säger hon, “Jag skulle vilja tacka hela NTI-teamet för en fantastisk vår.” Nu kommer hon satsa på sin drömutbildning, ämneslärarprogrammet med inriktningen svenska och historia på gymnasienivå. “[Det är] något jag alltid drömt om.”

1Comment
  • Emilia
    Posted at 12:40h, 07 maj Svara

    Du är bäst Emmy

Posta en kommentar