Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

OBS denna artikel är från 2018. Uppdaterad information om ansökningsdatum för Stockholms län finner du här.

Snart är det dags att ansöka till starten i augusti. Så här ansöker man till Komvux på NTI-skolan i Stockholm

Om du bor i Stockholms stad eller i några av Stockholms läns kommuner så ansöker du via kommunens webbsidor. Nedan finns länkar till de kommuner som har avtal med NTI-skolan i Stockholms stad och län.

Du ansöker alltid via den kommun som du är folkbokförd i. Det är de som antar dig till utbildningen samt bekostar din utbildning hos oss. Du bekostar bara studentlitteratur som ingår i kursen.

Nedan listar vi kommande sista ansökningsdatum och länkar till den ansökningssida som är aktuell för respektive kommun som vi har avtal med.

Gå till ansökan genom att klicka på din hemkommun!

Sista ansökningsdatum: 30 maj
För start: 13 augusti

Huddinge 

Sista ansökningsdatum: 3 juni
För start: 6 augusti

Botkyrka
Salem
Nykvarn
Södertälje

Sista ansökningsdatum: 10 juni
Nästa kursstart: 6 augusti

Stockholm
Sollentuna
Solna
Upplands Väsby
Täby, Vallentuna, Vaxholm, Danderyd och Österåker
Sundbyberg

Sista ansökningsdatum: Löpande antagning

Tyresö
Nacka 

Värmdö 

Våra utbildningar i Stockholm

För att se vilket utbud som gäller för dig i din kommun så går du till ”hitta din Komvux distansutbidlning” här på www.nti.se, du väljer din hemkommun och eventuellt intresseområde, sedan klickar du på ”hitta utbildning” därefter listas alla de utbidlningar som är aktuella för dig.

Vill du ha hjälp att söka?

Vi har webbstuga nästa gång den 8 juni, då kan du komma till oss och få hjälp med att ansöka. Här finner du mer information: https://www.nti.se/komvux-stockholm/webbstuga/

Inga kommentarer

Posta en kommentar

Vi använder oss av cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Accepterar du att cookies används?

NejLäs mer Ok