Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Gooooooood Morgon!!

Härligt att möta er här på NTI-skolans blogg. Visst är det härligt med denna digitaliserade värld? Man kan hitta information och söka utbildningar och man kan läsa bloggar och diverse via mobilen, datorn eller paddan.

Mitt namn är Ann-Sofie Rolf och jag kommer den närmsta tiden att gästblogga på NTI-skolan, tillsammans med några andra glada gästbloggare som studerar eller arbetar här, samtidigt som jag praktiserar som marknadsassistent på skolan. Ni kommer att få så mycket information att ni inte kommer kunna hålla er från att söka in på en ny, spännande och givande kurs!

Jag, som så många andra blivande och nuvarande studenter, har ställt mig frågan om det funkar att plugga medan man har barn. Det gör det! I mina blogginlägg kommer jag att dela med mig av tankar och idéer samt ge tips om hur man: får tiden att räcka till, lägger upp studierna på bästa sätt, får ekonomin att gå ihop, hittar böcker och mycket mer! Jag kommer även att intervjua andra päron.

Så vem är jag?

1709_Bloggbild_4_AnnSofieRolf

En pärla från bästkusten! Jag menar såklart västkusten, Varberg. Som älskar livet!

Jag flyttade till Stockholm för att testa livet i storstaden för 10 år sedan när jag hoppade på en makeup utbildning. Efter det flyttade jag hem igen och fortsatte butiksjobben. En dag flyttade jag upp igen (tack vare en impulsiv butikschef) och plötsligt stod han där, min livskamrat Mikael.

Min kärlek! Lite likt känslan jag fick när jag hittade utbildningen jag valde att hoppa på. Känslan av att helt plötsligt veta vad man vill jobba med, något som stämmer in på mina intressen, suget av att börja arbeta med något man faktiskt brinner för. I mitt fall är det människor och välmående på arbetet som jag brinner för.

Det var efter att jag varit föräldraledig med min 2-åring som jag började kolla runt lite på nätet efter utbildningar. Jag hittade en HR-assistentutbildning och började intressera mig för yrket. Jag sökte och kom in! Där började min resa inom studier som vuxen på Komvux.

Att studera har inte riktigt vart min grej, trodde jag ja..!

Häng med mig under min resa och låt mig inspirera dig till en värld du inte visste fanns! Att börja plugga är för mig ett av det bästa beslutet jag någonsin tagit. Jag älskade inte oliver som liten, i dag älskar jag det – precis som plugget!

Namn: Ann-Sofie Rolf

Ålder 32.

Familj: Mikael 36, Prinsarna Ky-Mani 3,5. Kingston 2 och Santiago 9 veckor.

Bor: Stockholm.

Gör nu: Föräldraledig med lilleman, studerar sociologi 100p, Marknadsassistent på NTI-skolan.

Framtidsplaner: Att arbeta inom ett stort företag med hjärtat på rätt plats och växa inom HR.

 

2 Kommentarer
  • Josefin
    Posted at 18:46h, 19 september Svara

    Vad spännande och kul att följa din fina blogg! ✨

  • Marie-Michelle Ask
    Posted at 14:06h, 21 september Svara

    Ska bli så roligt att få följa dig. Lycka till!

Posta en kommentar